onsdag 24 februari 2016

SIIR på D-Congress 10 mars Svenska Mässan Göteborg

Nu börjar årets bästa event att närma sig. Det är dags för D-Congress den 10 mars på Svenska Mässan i Göteborg. De av er som hängt med i e-handelsutvecklingen vet säkert att D-Congress är det nya namnet på vad som tidigare kallades för E-handelsdagen, eller ännu längre tillbaka, Postorderdagen. Namnet signalerar tydligt den förändring som hela distanshandeln genomgått och beskriver ett samtida samhälle med tanke på att kanaler smälter samman och att handel finns överallt. Handel sker på distans med hjälp av Internet, samtidigt som handel sker fysiskt med hjälp av fysiska butiksplatser. Handelns digitalisering transformerar två branscher och gör att vi inte längre talar om e-handel för sig och detaljhandel för sig. Allt är handel. Mötesplatsen för ett sådant synsätt är D-Congress och det är Svensk Digital Handel som är huvudarrangör. 

För fjärde året i rad har SIIR fått ansvaret för att fylla den Akademiska Scenen med intressanta talare. Du kan bl.a. lyssna på professor Mats Abrahamsson från Linköpings universitet och professor Cecilia Fredriksson från Lunds universitet. Deras presentationer ger dig ny kunskap om hur man med hjälp av logistik kan leverera högre kundvärde samt hur vi kan förstå alternativa strategier för konsumtion. Vad händer när status, mening- och identitetsskapande förändras och hur möter handeln dessa framtida utmaningar? Självklart är också jag med och berättar om digitalisering och köprevolutionen som förändrar konsumenters köpbeteenden. Passa också på att prata med gästprofessor Mark Selby, från University of Surrey. Mark är en fantastisk inspiratör och växlar gärna ett par ord med dig efter sin föreläsning om blandningen mellan lokalt och globalt (glokalt) i en digital värld. Flera av SIIR.s forskare finns också på D-Congress så ta tillfället i akt och prata med oss. Hela programmet hittar du här 

Huvudtalaren på Internationella scenen är ingen mindre än vår f.d. finansminister Anders Borg som talar på temat "E-handelns utmaningar och möjligheter i en konkurrensutsatt globaliserad värld och moderator på den scenen är Johan Staël von Holstein.
På D-Congress finns också möjligheten att träffa utställare och nätverka. Allt från betallösningar till e-handelsplattformar, plus mängder av nyheter och branschinformation. 

SIIR kan erbjuda ett specialpris på dagsbiljetter för 1995 kr exkl. moms (ordinarie pris 2795 kr exkl. moms). Du köper biljetten här

//Malin Sundström 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar