tisdag 29 april 2014

Strålfors - mer än man tror

Om jag säger Strålfors - hur många tänker då på print och kuvert? 

Jag skulle tippa på att väldigt många gör det. 

Och det hade jag själv säkert också gjort om jag inte hade haft förmånen att lära känna företaget lite närmare. För Strålfors är så oändligt mycket mer än fakturor och kuvert nu för tiden. De är duktiga på både marknadsföring, logistik, e-handel, big data, och kundtillfredsställelse. Och så har de de bestämt sig för att investera i högteknologisk utrustning som gör dem konkurrenskraftiga. Och det här är några av skälet till att SIIR och Strålfors har ett nära samarbete. Vi märker allt eftersom samarbetet fördjupas att vi har glädje och nytta av varandra.
Strålfors besöker Handelslabbet april 2014


För ett tag sedan hade vi förmånen att ha ett antal Strålforsare på plats på högskolan och i Handelslabbet och det blev ett besök som imponerade. Särskilt på oss inom SIIR. För det var faktiskt ganska länge sedan som vi hade så många duktiga personer inom retail hos oss. Och då praktiserar de ju inte retail, utan säljer till handeln. Men som alla duktiga säljare vet, så är det ju avgörande att man kan den bransch där kunderna agerar, och det är verkligen något som dessa säljare kunde. (Och ja, ni var snygga också, men det behövde ni inte få veta just då ...)

De diskussioner som fördes om framtidens handel och behovet av innovationer blev både djupa och insiktsfulla. Och visningen i labbet drog ut på tiden mer än vanligt. För de här människorna kunde inte få nog av vad de fick se. Förslagen haglade om hur våra piloter kunde utvecklas och vi gick nästan mota ut killarna ur labbet.

Så tack alla ni som var med! Vi ser fram emot att arrangera något kundbesök åt er i höst.

Malin, Camilla, Rikard och Gunnar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar