onsdag 6 november 2013

Vice riksbankschefer på SIIR

Återigen - att ha vänner är det bästa som finns. Och för SIIR.s del visade det sig häromdagen vara guld värt att ha riktiga vänner: nämligen ett finbesök till SIIR och Handelslabbet. Det var vice riksbankschefen Cecilia Skingsley som gästade oss när hon besökte Swedbank Sjuhärad och Borås. 

Cecilia Skingsley
Och det blev verkligen fullt upp när hon kom... Det ringde i mobilen hela tiden kändes det som. Antingen var det Radio Sjuhärad som ville komma och sända direkt, eller så var det Swedbank som rapporterade om förseningar, eller så var det kommunikation mellan SIIR.s forskare som hade olika uppdrag under vice riksbankschefens besök. 

Agendan var fullsmockad. Först fick hon veta mer om SIIR och framförallt - hon fick en bild av både svensk och europeisk detaljhandel. Något som hon tyckte var bra och som vi misstänkte att en nationalekonom kanske heller inte hade så mycket koll på:-)

Sedan fick hon en visning av Handelslabbet som sköttes föredömligt av Hannes Göbel.
Hannes GöbelVill du läsa mer om Cecilia Skingsleys besök kan du läsa Högskolans nyheter, titta i Borås Tidning. Eller så kan du lyssna på sändningen från Radio Sjuhärad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar