torsdag 28 november 2013

Scanna QR-koden

Det har blivit allt vanligare att man använder QR-koder för att hänvisa någon till en webbsida. Men frågan är hur många människor som egentligen använder koden? 

När vi just nu gör studier om det här så visar resultaten än så länge, att många tycker att det verkar krångligt att ta upp mobilen och scanna "det där lilla frimärket". Så därför testar vi också våra bloggläsare genom att lägga ut en liten apetizer till er...så får vi se hur många som blir nyfikna...mer än så säger vi inte just nu.


http://api.qrserver.com/v1/create-qr-code/?data=http://jaws.hit.hb.se:3500/Product/Details/54&size=250x250

2 kommentarer:

  1. Jösses vad många läsare som redan scannat QR-koden (och kanske blivit lite mer kunniga på en särskild produkt...) Har också fått in en del synpunkter via mail om innehållet (produktinformationen). Tar gärna emot fler synpunkter på mailen, så hör gärna av er!!!!//Malin

    SvaraRadera
  2. Trots en extremt dålig bloggtext så har väldigt många valt att scanna QR-koden. Och de som gjort det har säkert också förstått vad det är som vi testar just nu: Om QR-koder kan vara ett hjälpmedel i butik för att ge utförligare produktinformation.

    SvaraRadera