måndag 7 oktober 2013

SIIR besöker Staples HK i Boston

Sedan starten av SIIR och vår verksamhet har Staples Sverige varit en kanonbra samarbetspartner. De har hjälpt oss med många saker och det arbete som Tanja Olsson gör i vårt Handelslabb är oerhört värdefullt. VD.n på Staples, Mats Karlsson, är en av våra viktigaste vänner och en person som verkligen har förstått vad som pågår inom handeln just nu. 

Nu tar vi ett steg till i vårt samarbete och besöker Staples huvudkontor i Boston den här veckan. Det kommer att bli ett spännande besök där undertecknad ska guidas runt på företaget och bland annat träffa deras VP on eCommerce customer experience. Som "gammal" e-handelsforskare ska det bli lärorikt att få veta mer om amerikanska e-handelskunder, hur de beter sig och varför. 

En annan sak som jag är nyfiken på är hur långt man kommit med anpassningar av webben till andra miljöer som t.ex. mobil och surfplatta. Förutom studiebesök och intervjuer på Staples ska jag naturligtvis också besöka Harvard University. Niklas Hedin på Centiro har hjälpt till att fixa möten med intressanta forskare inom marknadsföring och detaljhandel (tack för det Niklas!).

Sedan har jag fått säkra tips om att Boston är en riktig partystad fylld av nattklubbar. Ska bli kul att upptäcka den sidan av Boston oxå:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar