torsdag 15 augusti 2013

Ett handelslabb drar intresse!

Det är många som hör av sig till oss på SIIR nu. En del vill komma med uppmuntrande tillrop och säga att det vi gör är inspirerande och intressant (tack för det)! Andra vill mer än så - de vill vara delaktiga.

Häromdagen träffade jag på en duktig tjej, tillika VD på ett anrikt Borås-företag. Hon sa: "Det är så intressant det ni gör, hur kan jag göra för att få vara med?" 

Det som är kul är att det inte bara är en person som säger så här - utan många. Av det skälet ska vi på SIIR fundera igenom hur vi kan engagera och få med ännu fler handelsaktörer i höstens projekt - Handelslabbet. Finns det fler där ute som tänker likadana tankar? Hör av er till Gunnar Hellsten eller Camilla Carlsson. Tyvärr har vi inte plats för fler deltagande företag vad gäller experiment och tester - snart är labbet fyllt med deras olika produkter. Däremot kanske vi kan hitta andra former för deltagande och engagemang. 

Det som görs i Handelslabbet är bara början på en spännande resa där målet är att bättre förstå konsumenters köpbeslut, användning av IT-stöd i köpprocessen och hur framtidens köpprocess kommer att se ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar