tisdag 23 juli 2013

Vad är hemligheten?

Vad är skälet till att USA ligger före när det gäller innovation, tillväxt och utveckling av detaljhandeln jämfört med t.ex. Europa? Det är säkert en fråga som fler än jag funderar på...
Några menar att insikten och skickligheten i att hantera stora datamängder är en förklaring, men att även RFID (radiofrekvensteknik) och smarta tillämpningar förklarar skillnaden. Google har varit vägvisare för många aktörer när det gäller makt och värde i att hantera ettor och nollor. Intelligenta analyser och prognoser har blivit naturliga inslag hos många framgångsrika handelsaktörer. 

Eller så är det så att företag som t.ex. Victorias Secret lyckats kombinera både smart datahantering och miljö? Här kommer en direktrapport från New York (och 4 tjugoåriga svenska tjejer) och hur man kan uppleva ett butiksbesök hos den största amerikanska underklädeskedjan:Idag har vi haft shoppingdag! Var t.ex. inne på “Victoria’s Secret" som är den världsberömda underklädeskedjan. Vi var skeptiska när vi gick in genom dörrarna och helt frälsta när vi kom ut. Vilken vacker butik, klockrent koncept, vattentät upplägg och service! Ett väldigt vältränat företag som lyckats, kul att känna sig så otroligt nöjd med hela shoppingupplevelsen rakt igenom. Det var värt varenda dollar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar