tisdag 2 juli 2013

Projekt i Handelslabbet

Snart är det dags för semester, men innan vi njuter av några lediga veckor ägnar vi ett par dagar år att planera hösten. Mycket kretsar kring aktiviteterna i Handelslabbet och vi är superglada åt att ha tre proffsiga tjejer som kommer att arbeta i olika projekt i labbet i höst. Det är: Anna Bengelsdorff från Ellos, Anna Lokrantz från Ateam och Tanja Olsson från Staples
Anna Bengelsdorff
Anna Lokrantz
Tanja Olsson


Deras respektive arbetsgivare har varit på hugget och ser precis som vi, alla fantastiska möjligheter med Handelslabbet. Av det skälet står resp företag för arbetstiden som de lägger ner i labbet och får i gengäld lära sig massor om framtidens handel - online och offline!!

Vi är också mycket nöjda med att Strålfors kommer att låna ut sin eye-tracking-utrustning så att vi kan göra avancerade tester för att kartlägga och förstå konsumenters ögonrörelser. Verksamheten i Handelslabbet handlar i höst om köpbeslut och vilka typer av beslutsstödssystem som underlättar för konsumentens beslut. Det handlar också om hur miljön kan inspirera, testa olika digitala verktyg, hur online och offline miljöer kan kommunicera trovärdighet samt experiment som får offline-kunden att också bli en online-kund. I Handelslabbet kommer också att beredas möjligheter för företag att arrangera "kundträffar" för att få inspiration och idéer om framtidens butik. Är du företagare och intresserad av ett sådant evenemang - kontakta Camilla Carlsson eller Gunnar Hellsten.


Dagens citat är:
Livet har ingen fjärrkontroll - Kliv upp och ändra det själv

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar