tisdag 30 april 2013

Milook Sweden

Det finns så fantastiskt många drömmar och idéer när det gäller att starta företag. En hel del av dessa drömmar - kopplade till e-handelsförsäljning - finns i Sjuhäradsregionen. Med det viktiga tillägget att här försöker vi också att genomföra våra visioner och bygger företag. Visste ni att vi har över 300 företag i Sjuhärad som håller på med renodlad distanshandel (postorder/e-handel)? Om vi dessutom lägger till alla de företag som både säljer på distans och via en fysisk butik så kan säkert den siffran tredubblas. 

Vi har bubblat en del om Estella.se men vill nu också lyfta fram en annan intressant nykomling - nämligen Milook Sweden. De kommer inom kort att starta upp sin webbutik och har ett ganska annorlunda koncept som bygger på att erbjuda den kvinnliga kunden en helhetsgarderob. En garderob som ska hålla längre. 
Milook Sweden logotypEn detalj värd att notera är att företaget också byggt upp en försäljningskanal med mycket "retro-känsla" - nämligen hempartyförsäljning. I det fallet går de helt mot strömmen och ekonomisk effektivitet i att sälja på volym, sälja fort och snabbt hänga med i modeväxlingarna. Istället satsar de på det personliga mötet, lyfter fram det sociala värdet av att shoppa, umgås, få personlig styling, komma ut och få inspiration samtidigt som man gör sina inköp. Känns som en svårslagen kombination i tider då alla känner att tiden aldrig räcker till. Eller?Ska bli spännande att följa Milook Sweden och deras inträde i e-handelsvärlden:) 
Trevlig Valborg till alla våra bloggläsare önskar SIIR-gänget! 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar