onsdag 20 mars 2013

Vår underbara referensgrupp

För ett tag sedan startade vi en referensgrupp som mer vardagligt går under benämningen "en-fråge-gruppen". Meningen är att deltagarna träffas två-tre gånger per halvår för att diskutera - ja just det - en enda fråga. Frågan kan vara formulerad på olika sätt men handlar om problem och möjligheter som SIIR ser i sitt arbete (eller i sin planering) och där vi behöver hjälp att se problematiken med nya ögon. Vi hade möte för ett tag sedan och diskuterade då ett gästprofessorsprogram och vad en besökande gästprofessor skulle kunna bidra med för konkret nytta till ett företag. Vi fick en hel del kloka synpunkter.

För någon dag sedan fick jag ett mail av en av deltagarna i referensgruppen: Han hade pratat med en internationellt etablerad professor och självklart nämnt SIIR och vår idé om ett program. Professorn i fråga var mycket intresserad av att delta:-) 

Det är fantastiskt att ha så engagerade människor runt oss! Människor som brinner för regionen, för affärsutveckling, för handelsfältet och för SIIR! Och som dessutom är handlingskraftiga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar