tisdag 4 december 2012

Strategigruppen och positiv energi!

SIIR har precis avslutat mötet med strategigruppen*, en grupp människor som är fantastiskt generösa och som bidrar enormt till verksamheten med sin erfarenhet, sin kunskap och sin positiva inställning till verksamheten och vad vi vill åstadkomma. SIIR.s Gunnar Hellsten, sammanfattade dagens arbete och diskussioner på ett bra sätt, nämligen genom att konstatera att strategigruppen alltid levererar positiv energi!!

"Hemuppgiften" som strategigruppens medlemmar bl.a. hade var att dela med sig av någon positiv upplevelse - professionellt eller i det privata. Det blev en kul uppgift som verkligen spred både glädje och energi i gänget. Tack Anders för inspiration om design, mattor och syntar. Tack Magnus för IKEA och omklädda fåtöljer. Tack Pia för Las Vegas och DMA-s megakonferens med över 9.000 deltagare. Och tack alla i strategigruppen för uppmärksamheten och den fina orkidéen som undertecknad fick. Nu vill det till att jag gör bra ifrån mig i EU-kommissionen och DG Research & Innovation. 

Som ni säkert förstår så hade vi också en hel del mer allvarliga diskussioner som kommer att hjälpa SIIR i det fortsatta arbetet. Frågor som rörde vision, strategiska allianser, finansiering och image. Men sådant lämpar sig mindre bra i vår blogg och ni bloggläsare får helt enkelt nöja er med att se ev "resultat" av strategigruppens arbete i det som SIIR presterar framöver :-) 

Imorgon besöker vi Pernilla Jonsson på Kairos Future i Stockholm. Ett besök vi ser fram mot och som vi hoppas ska leda till att vi hittar flera olika samarbetsmöjligheter:-)

Foto: Rektor Björn Brorström och Anders Halvarsson*= De personer som ingår i strategigruppen finns namngivna (och med foton) på SIIR.s webb: www.siir.se

//Malin Sundström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar